Percheziții la domiciliul fostului președinte Petru Lucinschi

Procurorii Anticorupție desfășoară în aceste momente percheziții la fostul președinte al R. Moldova Petru Lucinschi. Informația a fost confirmată pentru Deschide.MD de ofițerul de presă al PA, Cătălina...

Procurorii Anticorupție desfășoară în aceste momente percheziții la fostul președinte al R. Moldova Petru Lucinschi. Informația a fost confirmată pentru Deschide.MD de ofițerul de presă al PA, Cătălina Bogonos.

Amintim că fostul președinte al R. Moldova, Petru Lucinschi a fost astăzi audiat în aceste moment de procurorii Anticorupție în dosarul frauda bancară.

Șeful Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari a declarat pentru Deschide.MD că audierile lui Lucinschi au fost preconizate din timp pentru ziua de astăzi.

Amintim că fostul președinte al R. Moldova, Petru Lucinschi, a negat recent că ar fi implicat în furtul miliardului, chiar dacă numele său figurează printre beneficiarii principali ai fraudei bancare, date prezentate în raportul Kroll. Totodată, ex-președintele de țară a declarat că urmează să meargă la Procuratură pentru a se clarifica cu acuzațiile, care i se aduc.

In this article


Join the Conversation