Percheziții în nordul țării într-un dosar de trafic de droguri. Au fost ridicate droguri de peste o sută de mii de lei

Polițiștii și procurorii au efectuat la 19 aprilie curent mai multe percheziții în nordul țării într-un dosar de trafic de droguri.   Potrivit informațiilor, în dosar sunt implicate...

Polițiștii și procurorii au efectuat la 19 aprilie curent mai multe percheziții în nordul țării într-un dosar de trafic de droguri.

 

Potrivit informațiilor, în dosar sunt implicate trei persoane de 33, 36 și 37 de ani, suspectate  în circulația ilegală de droguri de tip „marijuana” pe teritoriul mun. Bălți și raionului Rîșcani.

 

În rezultatul perchezițiilor efectuate la domiciliile suspecților în raionul Rîșcani, polițiștii au depistat și ridicat sute de grame de marijuana uscată, ustensile pentru consumarea drogurilor,  telefoane mobile și  cartele SIM.

Valoarea drogurilor ridicate, pe piața neagră constituie aproximativ 120 000 de  lei.

 

Unul dintre suspecți a fost reținut pentru 72 de ore, iar doi sunt cercetați în stare de libertate.

Conform legislației în vigoare persoanele culpabile de asemenea infracțiune riscă de la 7 până la 15 de ani de închisoare.

 

În continuare sunt întreprinse acțiuni în vederea stabilirii și altor persoane care au participat ori au favorizat la comiterea infracțiunii.

Cazul a fost documentat de ofițerii  Direcției investigații „Nord” a INI,  în comun cu angajații Inspectoratului de Poliție Rîșcani, sub conducerea procurorilor PCCOCS Oficiul Nord.

 

In this article