Pe lângă strada Albișoara, pe Pușkin și Bodoni continuă să fie aplicat trotuarul nou

Pe lângă strada Albișoara, pe Pușkin și Bodoni continuă să fie aplicat trotuarul nou. Potrivit primarului general Ion Ceban, pe marea majoritate a porțiunilor, pavajul era într-o stare...

Pe lângă strada Albișoara, pe Pușkin și Bodoni continuă să fie aplicat trotuarul nou. Potrivit primarului general Ion Ceban, pe marea majoritate a porțiunilor, pavajul era într-o stare deplorabilă, unde locuitorii călcau și puteau să rămână cu glezna luxată.

Primarul general Ion Ceban a atenționat agenții economici, ce fac lucrările de reabilitare. „Acestea trebuie să fie conforma proiectului. Unde trebuie de pus pavaj tactic, pavaj tactil să fie, iar unde trebuie ca bordura să fie la cota zero, apoi așa să fie”, a subliniat acesta.

Ion Ceban afirmă că după fiecare segment dat în exploatare, să fie făcută o verificare. Plus, să fie o decontare a pavajului nou și cel care a fost scos, ca să nu să se întâmple ca o anumită cantitate de pavaj este lipsă. „Dacă vor fi asemenea lucruri, vor fi luate măsuri. Toți angajații au fost preîntâmpinați în acest sens. Cât ține de pavajul vechi, au fost deja 2 solicitări pentru a fi refolosit. Acesta urmează a fi repartizat. Cât ține de asfaltul decapat, există zone în unele suburbii și, chiar și zone în unele zone ale Chișinăului, respectiv, totul să fie la evidență”, a declarat Ceban.

Amintim că pentru acest proiect sunt repartizați în jur de 22.8 milioane de lei, bani din cei 100 de milioane oferiți din bugetul de stat.

In this article