Pe accesul de pe str. Igor Vieru 3-5, au fost montați bolarzi. Locuitorii nu puteau traversa din cauza mașinilor

Pe accesul de pe str. Igor Vieru 3-5, au fost montați bolarzi pentru securizarea pietonilor, la multiplele solicitări ale locatarilor din zonă. Potrivit primarului general Ion Ceban, locuitorii...

Pe accesul de pe str. Igor Vieru 3-5, au fost montați bolarzi pentru securizarea pietonilor, la multiplele solicitări ale locatarilor din zonă. Potrivit primarului general Ion Ceban, locuitorii capitalei nu puteau deplasa din cauza parcării abuzive a autoturismelor de-a lungul bordurilor.

„Rog conducătorii auto să nu parcheze ilegal. Accesul asigură deplasarea către curți de bloc, dar și spre unele instituții de învățământ preșcolar. Anterior, mai mulți ani la rând, partea laterală a acestuia era ocupată ilegal de comercianți de flori care și-au instalat gherete”, a declarat edilul.

Ceban mai afirmă că în vara anului trecut, acestea au fost evacuate, iar accesul respectiv a fost amenajat și construit de la zero.

Lucrările au fost parte a proiectului municipal “Reparația acceselor în curți de bloc”, în cadrul căruia a fost reabilitat accesul in curțile blocurilor 3/2 – 3/5.

In this article