Pavel Voicu îl acuză pe deputatul PAS, Sergiu Litvinenco, că ar tiraja informații false

Ministrul de Interne, Pavel Voicu, îl acuză pe deputatul PAS Sergiu Litvinenco de răspândirea unor informații false. “Deputatul Sergiu Litvinenco a ieșit cu declarații, bazate pe o sursă...

Ministrul de Interne, Pavel Voicu, îl acuză pe deputatul PAS Sergiu Litvinenco de răspândirea unor informații false.

“Deputatul Sergiu Litvinenco a ieșit cu declarații, bazate pe o sursă anonimă, afirmând că după alegeri în Ministerul Afacerilor Interne s-ar face angajări masive. Vreau personal să infirm acest fals și să atrag atenția instituțiilor mass-media despre riscul tirajării unei informații care nu corespunde realității.

Echipa MAI, pe care am onoarea să o conduc, o pot spune ferm că este una profesionistă și integră, iar fiecare angajat își îndeplinește sarcinile onest. Roadele specialiștilor nu s-au lăsat așteptate. Am depolitizat la maxim instituția, am reușit să păstrăm în toate subdiviziunile profesioniștii valoroși, am majorat salariul polițiștilor cu 10%, peste 4700 de subofițeri obținând o majorare cu circa 1000 de lei”, a scris Voica pe Facebook.

Ministrul de interne a avut un mesaj și pentru succesorul său.

“Vreau să urez fiecărui viitor ministru o viziune strategică pe termen lung, bazată pe dezvoltarea unei echipe care poate să-și dezvolte aptitudinile profesioniste doar în timp, devenind cel mai de preț patrimoniu al oricărei instituții”, a mai spus Pavel Voicu.

In this article