Năstase susține că PAS șantajează primarii PPDA, cerându-le să-și schimbe culoarea politică, dacă vor mai mulți bani de la Guvern

Andrei Năstase acuză PAS că ar încerca să racoleze membrii partidului Platforma DA. În timpul unui live pe Facebook, Năstase a declarat că echipa Maiei Sandu folosește exact...

Andrei Năstase acuză PAS că ar încerca să racoleze membrii partidului Platforma DA. În timpul unui live pe Facebook, Năstase a declarat că echipa Maiei Sandu folosește exact aceleași metode, pe care le folosea Vlad Plahotniuc.

“Colegii noștri, cu care parcă am făcut odată front comun, au spus că toți care vor să pună umărul la schimbarea din Republica Moldova ar trebui să își schimbe culoarea politică. Apel către toți cei care recurg la mijloacele lui Plahotniuc: renunțați. Schimbarea nu se face cu mijloacele aplicate de politicienii pe parcursul celor 30 de ani”, a declarat Năstase.

Fostul președinte al PPDA susține că noua putere încearcă să ademenească primarii din toate localitățile să treacă la PAS, dacă vor să obțină mai mulți bani de la Guvern.

“Faceți presiune pe Guvern ca banii pe care îi meritați să fie dați de la Guvern fără condiția de a vă schimba culoarea politică”, a mai spus Năstase.

In this article