Pavel Filip răspunde acuzațiilor, aduse de grupul Candu: Să spună clar că îndeplinesc indicațiilor finanțatorilor

“Minciuni grosolane. Eu nu am fost în Rezina, colegii mei nu au fost în Rezina. La noi e moda de a te victimiza, pentru că asta le place...

“Minciuni grosolane. Eu nu am fost în Rezina, colegii mei nu au fost în Rezina. La noi e moda de a te victimiza, pentru că asta le place oamenilor. Nimeni nu are nevoie de acești colegi. Cei care au plecat, să aibă un drum pentru că de la asta PDM a avut doar de câștigat”

Astfel a răspuns președintele PDM, Pavel Filip, după ce deputații din grupul Candu l-au acuzat că intimidează oamenii din Rezina  care ar fi decis să părăsească formațiunea și să se alăture grupului Pro-Moldova.

Filip a reiterat că potrivit informațiilor pe care le deține, acest grup este finanțat din exterior, iar misiunea deputaților din Pro Moldova este de a distruge PDM.

„Ei trebuie să aibă curajul să iasă în fața oamenilor, să nu se mai ascundă cu valorile europene și occidentale, dar să spună că îndeplinesc indicațiile celor, care îi finanțează din afara țării. Să spună clar că în spatele lor stă în continuare dl Plahotniuc și dl Șor”, a mai spus Filip.

In this article