Pavel Filip: Peste o mie de gospodării din satul Măgdăcești sunt aprovizionate cu apă potabilă și conectate la rețelele de canalizare

Peste o mie de gospodării din satul Măgdăcești, Criuleni, sunt aprovizionate cu apă potabilă și conectate la rețelele de canalizare. Acest lucru a devenit posibil urmare a finalizării...

Peste o mie de gospodării din satul Măgdăcești, Criuleni, sunt aprovizionate cu apă potabilă și conectate la rețelele de canalizare. Acest lucru a devenit posibil urmare a finalizării cu succes a proiectului de infrastructură în valoare de 33 milioane de lei.

„Acest eveniment aici, la Măgdăcești, este despre cele 1000 de gospodării care au acces la infrastructură. Și aceste proiecte vor continua, pentru că aceste proiecte sunt pentru oameni”, a declarat Pavel Filip.

 

Anul trecut, tot cu ajutorul programului Drumuri Bune, a fost reparat drumul care asigură accesul spre biserică, grădiniță și liceu. Lucrările au fost efectuate pe o lungime de 800 de metri și au costat circa 1,4 milioane de lei.

 

In this article


Join the Conversation