Pavel Filip către opoziție: Cer actualelor partide de la guvernare să nu se lase în răfuieli și să nu creeze haos în țară

Partidul Democrat o va propune pe Monica Babuc la funcția de vicepreședintă a Parlamentului, a declarat șeful fracțiunii parlamentare a PD, Pavel Filip, transmite Breaking News cu referire la...

Partidul Democrat o va propune pe Monica Babuc la funcția de vicepreședintă a Parlamentului, a declarat șeful fracțiunii parlamentare a PD, Pavel Filip, transmite Breaking News cu referire la democracy.md.

Totodată, Pavel Filip a declarat că după ultima hotărâre a Curții Constituționale, fracțiunea PDM își reia activitatea în Legislativ unde va fi în opoziție.

El a precizat că fracțiunea PDM va cere actualei guvernări să continue programele precum Prima Casă și Drumuri bune, precizând că Guvernul pe care l-a condus până acum a lăsat o situație financiară stabilă, în conformitate cu prevederile Legii bugetului.

„Ați promis că veți fi mai bun ca noi, nu vă încălcați promisiunea. Cer actualelor partide de la guvernare să nu se lase în răfuieli și să nu creeze haos în țară. Demonstrați că sunteți mai buni ca noi”, a spus Pavel Filip.

Pavel Filip a criticat totodată noile autorități că ar fi început demiterea funcționarilor incomozi și că asupra unor deputați s-ar face presiuni.

In this article


Join the Conversation