Patrupedul Rex a găsit un moldovean cercetat pentru furt

Polițiștii de frontieră ai SPF Soroca ajutați de patrupedul Rex au dejucat planurile ilicite ale unui moldovean, reușind să-i identifice ascunzătoarea și să-l rețină. Acesta se afla în...

Polițiștii de frontieră ai SPF Soroca ajutați de patrupedul Rex au dejucat planurile ilicite ale unui moldovean, reușind să-i identifice ascunzătoarea și să-l rețină. Acesta se afla în căutare pentru sustragerea bunurilor în proporții mari. Incidentul a fost semnalat în după amiaza zilei de ieri, 9 aprilie curent, transmite Breaking News.

Aflați pe sectorul de responsabilitate, patrula mobilă a fost alertată de sunete și urme lăsate de prezența unui individ. În timpul cercetării zonei de frontieră a fost observată o persoană, cea din urmă văzându-se urmărit a fugit spre interiorul pădurii reușind să se ascundă.

Patrupedul Rex aflat și el în misiune a luat urma fugarului găsindu-l la scurt timp. Din documentarea preliminară s-a identificat cetățeanul în vârstă de 32 de ani, fiind locuitor al orașului Soroca. Bărbatul era anunțat în căutare pentru comiterea infracțiunii prevăzute de art. 186 al.1 al CP al RM.

Polițiștii de frontieră au întocmit actele necesare pentru ca făptașul să fie tranferat la Inspectoratul de Poliție Soroca, unde vor fi continuate cercetările conform competențelor.

In this article


Join the Conversation