Patru soldaţi sirieni, ucişi în urma unui atac israelian

Patru soldaţi sirieni au fost ucişi şi alţi patru au fost răniţi luni dimineaţa, în urma unor lovituri efectuate de Israel la periferia capitalei Damasc, conform informaţiilor transmise...

Patru soldaţi sirieni au fost ucişi şi alţi patru au fost răniţi luni dimineaţa, în urma unor lovituri efectuate de Israel la periferia capitalei Damasc, conform informaţiilor transmise de presa de stat siriană.

Patru soldaţi au fost ucişi, alţi patru au fost răniţi, atacul provocând, de asemenea, pagube materiale, a spus Sana, adăugând că apărarea aeriană siriană a interceptat o parte din rachete, transmite breakingnews.md cu referire la Agerpres.

„La 2:20 a.m. (23:20 GMT duminică), inamicul israelian a efectuat un atac aerian din Golanul ocupat, vizând zone de la periferia Damascului”, a declarat agenţia de ştiri Sana.

Patru soldaţi au fost ucişi, alţi patru au fost răniţi, atacul provocând, de asemenea, pagube materiale, a spus Sana, adăugând că apărarea aeriană siriană a interceptat o parte din rachete.

Un corespondent AFP din Damasc a declarat că a auzit mai multe explozii în timpul nopţii.

De la începutul războiului din Siria în 2011, Israelul a realizat sute de lovituri aeriene împotriva poziţiilor regimului sirian, precum şi a forţelor iraniene şi a Hezbollah, aliaţi ai Damascului.

De la începutul conflictului, care a ucis peste 500.000 de oameni, regimul de la Teheran a trimis militari în sprijinul armatei siriene, pe care i-a prezentat drept consilieri. Mai mulţi dintre aceştia au fost ucişi în loviturile israeliene.

Statul israelian comentează rar astfel de atacuri, dar afirmă că doreşte să împiedice Iranul să îşi consolideze influenţa la graniţa sa.

In this article