Parlamentarii din fracțiunile PAS și PPDA au blocat tribuna Parlamentului

Deputații din Blocul ACUM l-au împiedicat, astăzi, pe premierul Ion Chicu să prezinte în Parlament raportul de activitatea a Guvernului în primele 100 de zile. Parlamentarii din fracțiunile...

Deputații din Blocul ACUM l-au împiedicat, astăzi, pe premierul Ion Chicu să prezinte în Parlament raportul de activitatea a Guvernului în primele 100 de zile. Parlamentarii din fracțiunile PAS și PPDA au blocat tribuna Parlamentului, blocându-i accesul premierului la microfon.

Premierul a încercat să prezinte raportul de la tribuna Guvernului din sala de ședințe, însă deputații din PAS și PPDA au bruiat discursul prin scandarea lozincilor jignitoare în adresa Executivului.

După 2 ore de așteptări, deputații din PSRM au propus ca ședința Parlamentului să fie transferată pentru săptămâna viitoare.

Deputatul PSRM, Adela Răileanu, a declarat că cei de la PAS și PPDA nu i-au permis premierului să prezinte raportul, pentru ca oamenii să nu poată afla câte rezultate pentru cetățeni și pentru țară a furnizat Guvernul Chicu în cele 100 de zile.

”Este evident că li-i rușine pentru primele 100 de zile ale Guvernului Maiei Sandu, care a vorbit în acea perioadă doar despre corăbii părăsite, guzgani și pirați. Actualul Guvern le-a oferit merinde oamenilor, iar PAS și DA continuă circul! De altceva nu sunt capabile”, a scris deputatul PSRM pe pagina sa de Facebook.

In this article