Parcul de distracții din centrul orașului Bălți, periculos pentru copii? Maxim Moroșan: Noi am propus crearea unei comisii de anchetă, dar Consiliul nu a susținut

Maxim Moroșan, membru al consiliului municipal Bălți din partea PSRM este indignat de decizia colegilor din CM de a nu crea o comisie care să pornească o anchetă...

Maxim Moroșan, membru al consiliului municipal Bălți din partea PSRM este indignat de decizia colegilor din CM de a nu crea o comisie care să pornească o anchetă pe marginea încălcarea normelor juridice și tehnice la instalarea parcului de distracții din centrul municipiului Bălți. Pe canalul său de telegram, Moroșan a scris că, consilierii municipali din partea „Renaștere”, „Alternativa” și „Partidul Nostru” au votat împotriva acestei comisii.

Maxim Moroșan, a precizat că, la 5 februarie curent, alături de colegii săi din PSRM, au mers la parcul de distracții din centrul orașului Bălți și au găsit sub instalațiile de acolo – cabluri în apă, carusele susținute de bucăți de placaj și o absență totală a barierelor pentru a proteja copiii. Mai mult decât atât, politicianul a spus că, parcul de distracții trebuia să fie dezinstalat la 15 ianuarie curent, însă acesta continua să funcționeze, „grație primarului Alexandr Petkov”.

„Totul în cele mai bune tradiții , or banii nu au miros, iar pericolele pentru copii sunt problema copiilor. Este curios cum consilierii încearcă să acopere acest scandal. Noi, consilierii PSRM am propus și am votat pentru crearea unei comisii de anchetă pe acest caz, pentru că vedem aici un semn de cumătrism și corupție”, a conchis Maxim Moroșan.

sursa

In this article