Panourile publicitare și spălătoriile auto prezintă un pericol pentru podurile din Chișinău

Panourile publicitare și spălătoriile auto sunt un pericol pentru podurile din capitală. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook. Potrivit...

Panourile publicitare și spălătoriile auto sunt un pericol pentru podurile din capitală. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook.
Potrivit acestuia, la sfârşitul săptămânii am avut o şedinţă, unde au participat mai mulţi experţi, care s-au expus la subiectul privind starea tehnică a podurilor din capitală.
„Specialiștii ne-au atenționat că amplasarea panourilor publicitare, dar şi a altor construcţii improvizate pe podurile din oraş este interzisă și îngreunează construcția”, mai spune edilul.
Ion Ceban mai spune că experţii au menţionat că spălătoriile auto, amplasate sub unele poduri din capitală, prezintă pericol, deoarece acestea sunt o sursă de umezeală pentru poduri.
Astfel, pretorii de sector vor reevalua autorizaţiile agenţilor economici, care deţin spălătorii auto în zonele menţionate, urmând ca aceste obiective să fie evacuate, iar panourile publicitare scoase. Despre acest lucru au fost informați responsabilii în cadrul ședinței de astăzi a serviciilor primăriei.
In this article