Palatul Versailles, evacuat din nou din cauza amenințării cu bombă

Palatul Versailles a fost din nou evacuat vineri după-amiaza din cauza unei noi alerte cu bombă, marcând a cincea amenințare similară în ultimele zile, conform informațiilor de pe...

Palatul Versailles a fost din nou evacuat vineri după-amiaza din cauza unei noi alerte cu bombă, marcând a cincea amenințare similară în ultimele zile, conform informațiilor de pe BFMTV.

Instituția a anunțat că, din motive de securitate, vizitatorii au fost evacuați și că va fi redeschisă după finalizarea verificărilor. Echipa de geniști a fost trimisă la Palatul Versailles în urma alertei. Acesta este cel de-al cincilea episod în care Palatul Versailles a fost evacuat începând de săptămâna trecută.

În fiecare caz, zona a fost închisă temporar din motive de securitate. Un bărbat a fost arestat vineri dimineața în legătură cu ancheta deschisă în urma amenințării cu bombă de joi.

Evacuările s-au desfășurat în conformitate cu procedura de siguranță activată în cazul unor pachete suspecte, conform biroului de presă al Palatului Versailles.

Cu toate acestea, alertele suplimentare nu au afectat programul de vizitare a palatului, astfel încât vizitatorii pot continua să vină atât în timpul zilei, cât și seara pentru evenimentele culturale programate.

Palatul Versailles a raportat că, în ciuda evacuărilor repetate și a anulării unui spectacol muzical, nu au fost înregistrate anulări ale rezervărilor pentru viitoarele evenimente.

In this article