Orbakaite și fiul ei vor fi anchetați pentru finanțarea armatei ucrainene

Kristina Orbakaite și fiul ei cel mare, Nikita Presnyakov, vor fi anchetați pentru „finanțarea Forțelor Armate ale Ucrainei”. Mai mulți activiști au depus o cerere în acest sens...

Kristina Orbakaite și fiul ei cel mare, Nikita Presnyakov, vor fi anchetați pentru „finanțarea Forțelor Armate ale Ucrainei”. Mai mulți activiști au depus o cerere în acest sens la Comitetul de Anchetă al Federației Ruse, solicitând totodată ca statul să confiște apartamentul cântăreței din centrul Moscovei, moștenit de la primadona Alla Pugaciova, transmite canalul Mash.

Asociația Forțelor Patriotice din Sudul Rusiei a decis că fiica primadonei nu este suficient de „sud-patriotică”, transmite breakingnews.md cu referire la realitatea.md.

Potrivit reprezentanților asociației, Kristina, care locuiește în SUA, a luat o poziție „șocantă” după 24 februarie și călătorește în Rusia doar în „raiduri”, pentru a câștiga bani, pe când pe scenă evoluează în culorile drapelului ucrainean.

Mai mult, asociația susține că interpreta și-a ajutat fiul să fugă de mobilizarea din Rusia și să obțină un permis de ședere permanent în Statele Unite.

În cele din urmă, activiștii au depus o solicitare la Comitetul de Anchetă al Federației Ruse, în care i-au cerut să verifice dacă Orbakaite și Presneakov au donat bani armatei ucrainene.

Dacă se dovedește că fiica și nepotul primadonei au finanțat partea ucraineană, asociația vrea ca statul să confiște apartamentul lui Orbakaite de 105 metri din centrul Moscovei, care i-a revenit de la Alla Pugaciova, în 2014.

In this article