Orașul Cricova sărbătorește Hramul Bisericii ,,Sfântului Ierarh Nicolae”

O echipă a Primăriei Municipiului Chișinău, împreună cu viceprimarul Olga Ursu, a felicitat, astăzi, 22 mai, locuitorii din Cricova, cu ocazia Hramului Orașului. Despre acest lucru a informat...

O echipă a Primăriei Municipiului Chișinău, împreună cu viceprimarul Olga Ursu, a felicitat, astăzi, 22 mai, locuitorii din Cricova, cu ocazia Hramului Orașului. Despre acest lucru a informat Primarul General al municipiului Chișinău Ion Ceban.

,,Hramul localității este una dintre cele mai sfinte tradiții. Este o zi deosebită pentru familie, comunitate și Biserică. Din numele Primarului General, Ion Ceban, al întregului colectiv al Primăriei Municipiului Chișinău, vă doresc multă sănătate, bunăstare, recunoștință, pace și liniște și să sărbătoriți frumos această zi. Cu această ocazie voi reitera că, municipalitatea, ca și anterior, va continua să contribuie la dezvoltarea orașului Cricova. Suburbiile sunt parte importantă a municipiului, iar dezvoltarea acestora trebuie să fie la unison cu Capitala. Împreună vom reuși să lăsăm doar amprentate pozitive asupra orașului, al întregii comunități locale”, a declarat Olga Ursu.

Potrivit lui Ion Ceban, la Cricova, împreună cu administrația locală, municipalitatea a investit în proiectele de modernizare a infrastructurii rutiere, în creșterea nivelului de accesibilitate a locuitorilor la utilități: apă și canalizare. „Cele mai recente proiecte comune date în exploatare sunt Centrul de Sănătate și cel de reparație a acoperișului la LT ,,Al. Mateevici” “, a adăugat Ion Ceban.

Astfel, în prezent, 9000 de pacienți au acum condiții mai bune de îngrijiri medicale, iar peste 800 de elevi – condiții conforme pentru studii și dezvoltare.

Primăria Chișinău va continua să investească în proiectele necesare oamenilor, astfel ca locuitorii să dorească să rămână și să se dezvolte acasă.

În patru ani, municipalitatea a alocat un buget de 740 de milioane de lei pentru dezvoltarea infrastructurii din cele 18 suburbii.

In this article