Orarul consultațiilor „Un doctor pentru tine”, în perioada 27-31 mai curent

În săptămâna 27-31 mai curent, echipele mobile din cadrul campaniei „Un doctor pentru tine”, vor oferi consultații gratuite populației din localitățile rurale, transmite Breaking News. Pe data de 28...

În săptămâna 27-31 mai curent, echipele mobile din cadrul campaniei „Un doctor pentru tine”, vor oferi consultații gratuite populației din localitățile rurale, transmite Breaking News.

Pe data de 28 mai, specialiștii endocrinologi, oftalmologi, otorinolaringologi, neurologi și cardiologi se vor afla în Centrele de Sănătate din satul Sîngereii Noi și Cubolta din raionul Sângerei, iar pe 30 mai, în localitățile Rădoaia și Drăgănești.

În această perioadă copiii din localitățile rurale din raionul Fălești, satele Glinjeni, Ișcălău, Ciolacul Nou, Chetriș și Bocșa vor fi consultați gratuit de echipa mobilă stomatologică. Locuitorii raionului Sîngerei  vor putea face screening prin radiografie pulmonară, iar femeile din localitățile rurale din raioanele Florești, Ștefan-Vodă și Taraclia vor beneficia de servicii de screening mamar gratuit acordat de către echipa de medici, în autospeciale dotate cu mamografe mobile.

Menționăm că, pe parcursul săptămânii 20-24 mai curent, 2314 de persoane au beneficiat de servicii medicale gratuite în cadrul Campaniei „Un doctor pentru tine”, 394 de persoane au fost consultate de către cardiologi, endocrinologi, otorinolaringologi, oftalmologi și neurologi, 665 de copii au fost consultați de stomatologia mobilă, 811 de persoane au făcut screening pulmonar,  444 de femei au beneficiat de servicii de screening mamar gratuit.

In this article


Join the Conversation