Opinie // Ciurea: Armata de troli ai Blocului ACUM îl taxează dur pe Țîcu

După ce a declarat că părăsește PPDA, Octavian Țîcu s-a înregistrat în calitate de candidat pentru funcția de primar al municipiul Chișinău. O decizie periculoasă din punct de...

După ce a declarat că părăsește PPDA, Octavian Țîcu s-a înregistrat în calitate de candidat pentru funcția de primar al municipiul Chișinău. O decizie periculoasă din punct de vedere a jocului geopolitic, consideră analistul Corneliu Ciurea. În opinia expertului, decizia lui Țîcu va fi taxată de dur de trollii PAS și PPDA ca într-un final să i se dea un șut în fund din Blocul ACUM.

Corneliu Ciurea spune că reacția liderilor Blocului ACUM a demonstrat că mașinăria partidelor PAS și PPDA sunt destul de venenoase. Deși Andrei Năstase nu va acționat virulent și nu-l va ataca direct pe Ocravian Țîcu, treaba o vor face trollii.

„De fapt, așa zișii trolli care l-au atacat pe Țîcu n-au găsit de cuviință să tacă, au împroșcat în adresa lui. Astfel au demosntrat că mașinăria partidelor este destul de venenoasă și functionează brici, lucru care l-am remarcact și cu alte ocazii. Partidele acestea nu sunt deloc inofensive și sunt destul bătăioase. Au o sumedenie de funcționărași mărunși care în orele de pauză stau pe Facebook și taxează adversarii politici a lui Nastase și Sandu. Liderul PPDA nu poate să-l atace pe Țîcu de asta apelează la trolli. Deși candidatul PUN n-a trântit ușa când a plecat, senzația este că i se va da un șut în fund din Bloc”.

Amintim că recent și deputatul Arina Spătaru a anunțat că pleacă din organele de conducere ale Platformei DA, iar unul dintre fondatorii partidului, Stanislav Pavlovschi a plecat definitiv din PPDA.

In this article


Join the Conversation