Ion Ceban: Problema inundațiilor de pe strada Albișoara nu constă în starea carosabilului, însă în sistemul de canalizare, care este blocat pe jumătate

Problema inundațiilor de pe strada Albișoara nu constă în starea carosabilului, însă în sistemul de canalizare, care este blocat pe jumătate. Declarațiile au fost făcute de către primarul...

Problema inundațiilor de pe strada Albișoara nu constă în starea carosabilului, însă în sistemul de canalizare, care este blocat pe jumătate. Declarațiile au fost făcute de către primarul general al capitalei, Ion Ceban, în emisiunea „Puterea a Patra” de la N4.

„Inundațiile nu țin nemijlocit de reparația străzii Albișoara, dar de sistemele de canalizare, care sunt bătute în proporție de 80%. Unele porțiuni problematice au fost înlăturate. Ne propunem să rezolvăm acest lucru”, a precizat Ceban.

Ceban a spus că strada Albișoara inclusiv, Mesager, sunt o prioritate pentru el. Primarul a mai spus că are în plan reparația și construcția unui tronson de drum nou pentru a fluidiza traficul pe Ștefan cel Mare, pe o parte, pe de altă parte, pentru a valorifica zona de la Mihai Viteazul spre Calea Ieșilor, zonă care nu a fost nici într-un fel valorificată. „Ne gândim ca pe o porțiune aferentă să începem dezvoltarea unui cartier nou în viitor”, a precizat edilul capitalei.

In this article


Join the Conversation