Omorul de la Strășeni: Dorin Stratulat rămâne în arest

Dorin Stratulat, fiul fostului polițist Ion Stratulat, nepotul generalului Nicolae Alexei, învinuit că în august anul trecut a împușcat un tânăr și apoi l-a îngropat, într-o pădure de...

Dorin Stratulat, fiul fostului polițist Ion Stratulat, nepotul generalului Nicolae Alexei, învinuit că în august anul trecut a împușcat un tânăr și apoi l-a îngropat, într-o pădure de la Strășeni, rămâne în arest pentru 30 de zile de arest.

Decizia a fost luată astăzi de magistrații judecătoriei Strășeni, transmite breakingnews.md cu referire la Știri.md.

Sentința în cazul acestuia urmează a fi anunțată pe 14 aprilie 2023. Potrivit prevederilor legii penale, Dorin Stratulat riscă o pedeapsă maximă de până la 20 de ani de închisoare sau detenție pe viață.

La ședința de judecată au fost prezenți și părinții victimei, care au cerut ca Stratulat să fie condamnat la închisoare pe viață.

Amintim că, Stratulat a fost învinuitul a fost reținut pe teritoriul României în data de 24 august 2022, fiind anunțat în căutare internațională de către procurorii din Republica Moldova cu scop de arest și extrădare.

În data de 13 octombrie, el a fost extrădat din România.

Tragedia s-a întâmplat în noaptea de 8 spre 9 august 2022. După ce l-ar fi ucis, Stratulat a îngropat cadavrul victimei într-o pădure din extravilanul satului Zubrești, raionul Strășeni.

In this article