O tânără în vârstă de 22 de ani a murit în timp ce vorbea cu sora ei pe FaceTime

O tânără în vârstă de 22 de ani a murit în timp ce vorbea cu sora ei pe FaceTime. Shannon Owen, în vârstă de 22 de ani, se...

O tânără în vârstă de 22 de ani a murit în timp ce vorbea cu sora ei pe FaceTime.

Shannon Owen, în vârstă de 22 de ani, se plimba în pădure alături de cea mai bună prietenă a ei în timp ce vorbea la telefon pe FaceTime cu sora ei. Alături de ea mai era un tânăr și un câine, transmite breakingnews.md, cu referire la protv.ro. 

O creangă de 18 mai s-a prăbușit din senin peste ea. Tânăra s-a prăbușit la pământ și s-a lovit la piept, după care a murit, chiar sub privirea neputincioasă a surorii ei.

Ea lucra la NHS și a murit într-un tragic accident. Ea a fost lovită de o creangă care i-a provocat răni fatale. Nenorocirea s-a produs chiar în timp ce tânăra vorbea la telefon cu sora ei, Georgia.

Georgia a văzut cum telefonul a fost smuls din mâna surorii ei după ce aceasta a fost lovită de o creangă.

„Am sunat-o prin Facetime la ora 15.41 și, în timp ce vorbeam cu ea la telefon, era blocată lângă copac. Totul s-a întâmplat atât de repede. Tot ce am văzut a fost telefonul ei rostogolindu-se pe deal. A fost atât de…confuz”, a mărturisit Georgia, conform Mirror.

Medicul legist principal din Oxfordshire a ajuns la concluzia că a fost vorba despre o moarte accidentală. Incidentul a avut loc în apropiere de Whitchurch on Thames, în South Oxfordshire, pe 11 martie anul acesta.

Pompierii, paramedicii, ofițerii de poliție și echipajele de ambulanță aeriană au sosit în 40 de minute de la apel. Shannon a fost declarată moartă la fața locului.

Un polițist detectiv a precizat că zona în care a murit tânăra este greu accesibilă.

„Am avut dificultăți în a accesa zona, deoarece era un mal abrupt. Când am ajuns acolo, ploua puternic și era noroi și nu mai era posibil să mergem pe jos până în zonă fără să cădem, așa că serviciul de pompieri și salvare a trebuit să lege frânghii între copaci pentru ca echipele de urgență să poată coborî pe deal”, a precizat el.

In this article