O tânără din Bacău a sunat la 112 să anunțe că a fost răpită și sechestrată în Neamț. Ce au descoperit, de fapt, polițiștii

În seara de Înviere, o tânără din Bacău a sunat la 112 și a spus că a fost răpită și sechestrată în județul Neamț. Tânăra a intrerupt apelul...

În seara de Înviere, o tânără din Bacău a sunat la 112 și a spus că a fost răpită și sechestrată în județul Neamț. Tânăra a intrerupt apelul telefonic fără a oferi date suplimentare, astfel că polițiștii au început imediat verificările în acest caz.

„Au fost mobilizați zeci de polițiști de investigații criminale, ordine publică, rutieră, luptători pentru acțiuni speciale și jandarmi. În timpul cercetărilor, tânăra revenea cu apeluri în care furniza nume și date personale false, inducând în eroare echipele investigative. Totodată, aceasta ar fi afirmat că ar fi fost luată cu forța din gara din municipiul Roman și transportată pe raza unei comune din județul Neamț, unde ar fi fost ținută într-un imobil, contrar voinței acesteia”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, potrivit stiri-neamt.ro.

Polițiștii au stabilit că tânăra are 25 de ani este din comuna Letea-Veche, Bacău, iar în ziua sesizării s-ar fi aflat la locuința concubinului acesteia, de pe raza comunei Traian.

Tânăra le-a explicat acestora că nu ar fi dorit ca părinții să cunoască locul unde se afla.

„Fiți responsabili când apelați 112! Poate acel timp ocupat de apeluri nejustificate, privează o persoană aflată în nevoie de ajutorul oamenilor legii,” a mai spus purătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

In this article