O tânără de 21 de ani, transportată la spital, după ce a fost atacată cu o bucată de sticlă de un necunoscut în ziua-miaza-mare, la Chișinău

O tânără de 21 de ani a fost transportată la spital, după ce a fost atacată cu o bucată de sticlă de un necunoscut, în această după amiază,...

O tânără de 21 de ani a fost transportată la spital, după ce a fost atacată cu o bucată de sticlă de un necunoscut, în această după amiază, în centrul capitalei.

Informația a fost confirmată de către ofițera de presă a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati.

Potrivit poliției, Inspectoratul de politie a sectorului Buiucani a fost alertat precum ca la intersecția străzii Alexei Sciusev cu strada Aleksandr Pușkin, are loc un conflict unde a avut de pătimit o tânără.

La fața locului au fost solicitați oamenii legii și un echipaj medical, întrucât s-a stabilit că un bărbat a aruncat în direcția unei tinere cu o bucată de sticlă, rănind-o la picior. Tânăra în vârstă de 21 de ani era cu fratele său.

Victima incidentului a fost preluată de echipajul medical și transportată la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale, iar bărbatul a fost escortat la sectorul de poliție.

Atacatorul s-a dovedit a fi în vârstă de 53 de ani.

Potrivit oamenilor legii, la moment se stabilesc toate circumstanțele producerii incidentului. De asemenea, urmează să se stabilească sub incidența cărui art.cad acțiunile bărbatului.

In this article