O rusoaică și-a ucis cei trei copii pentru că ar fi posedați și i-a lăsat un bilet soțului ei: ”Satana a pus stăpânire pe ei”

O femeie din Ekaterinburg și-a ucis cei trei copii, pentru că aceștia erau „posedați de demoni”. Crima a avut loc în complexul rezidențial Bazhovsky din centrul orașului. Femeia a...

O femeie din Ekaterinburg și-a ucis cei trei copii, pentru că aceștia erau „posedați de demoni”. Crima a avut loc în complexul rezidențial Bazhovsky din centrul orașului.

Femeia a ucis o fetiță de cinci luni și doi băieți de 10 și 15 ani, potrivit vecinilor. Când au găsit-o, ea stătea întinsă pe cadavre. Datele preliminare arată că femeia i-a sugrumat pe copii, potrivit stirileprotv.ro care citează meduza.io.

Anastasia, în vârstă de 37 de ani, i-a lăsat și un mesaj soțului ei.

„A trebuit să ucid copiii. Satana a intrat în ei. Fiii erau chinuiți de demoni și mândrie. Fiica mea a fost mușcată de șarpele ispititor”, a scris ea.

De asemenea, ea le-a scris altor rude că „a venit Apocalipsa și că sunt mulți demoni în orașe, iar copiii ei sunt deja în paradis”.

Într-un alt mesaj, femeia spune că și-a ucis copiii „pentru că este grav bolnavă” și pentru că „nu are cui să îi lase în grijă într-un moment atât de dificil”.

Membrii familiei au declarat că soțul femeii era un „bărbat dur” care i-a limitat comunicarea cu ei.

Autoritățile au deschis un dosar penal în temeiul articolului privind uciderea a doi sau mai mulți minori (Partea 2 a articolului 105 din Codul penal al Federației Ruse).

Poliția nu a oferit detalii cu privire la incident, menționând doar că la fața locului lucrează un grup de anchetă-operațional consolidat, care investighează „motivele și condițiile care au dus la tragedie”. Parchetul a preluat cazul.

În viitorul apropiat, femeia va fi supusă unui examen psihiatric, care este o practică standard în astfel de cazuri. Dacă se va constata că a avut discernământ, riscă până la 30 de ani de închisoare – deoarece închisoarea pe viață, care este prevăzută de articolul privind uciderea minorilor, nu este atribuită femeilor.

In this article