O româncă stabilită în Germania s-a căsătorit cu ea însăși

O româncă stabilită în Germania s-a căsătorit cu ea însăși. Lavinia Lazăr a luat decizia de a face ceremonia de nuntă la data la care trebuia să se...

O româncă stabilită în Germania s-a căsătorit cu ea însăși. Lavinia Lazăr a luat decizia de a face ceremonia de nuntă la data la care trebuia să se căsătorească cu fostul iubit.

Fusese cerută în căsătorie cu 6 luni înainte. Ea și iubitul ei se mutaseră într-un apartament mai mare și plănuiau să aibă copii. Dar relația nu a mers, cei doi s-au depărțit, Lavinia suferind o mare dezamăgire care a determinat-o să facă pasul bizar, relatează presa germană.

„Am fost pur și simplu devastată și apoi am decis că mă voi căsători oricum. Și mă voi căsători cu mine însămi”, e spus Lavinia.

Femeia a spus „da” în fața prietenelor, iar nunta a avut loc într-un local mic din München.

„Am spus „da” și m-am uitat în ochii a 12 femei și a fost mult mai greu decât credeam. Mi-a fost foarte frică”, spune Lavinia precizând că abia în acel moment și-a dat seama în ce se bagă cu adevărat: „Un angajament total cu mine”.

Lavinia, care are aproape 40 de ani, s-a născut în România, dar și-a făcut studiile în Germania, la Berlin. Când le-a definitivat, a decis să rămână în Germania. Decizia de a se căsători cu ea însăși a marcat și o schimbare radicală în viața ei. A renunțat la jobul dintr-o agenție și a decis să lucreze pe cont propriu, consiliind cupluri.

In this article