VIDEO// O româncă a crezut că Brad Pitt o iubește și i-a expediat 1.300 de euro

O româncă de 62 de ani stabilită în Spania a căzut victimă unei escrocherii cibernetice după ce a fost contactată de cineva care s-a dat drept celebrul actor...

O româncă de 62 de ani stabilită în Spania a căzut victimă unei escrocherii cibernetice după ce a fost contactată de cineva care s-a dat drept celebrul actor Brad Pitt. Elena Cornea din Ourense a povestit că în toamna anului trecut a fost contactată de “Brad Pitt” pe TikTok, care i-a promis un “card de membru VIP” pentru evenimente exclusive și întâlniri cu vedete.

Elena, o mare admiratoare a lui Brad Pitt, a fost convinsă să furnizeze datele sale personale și chiar să transfere bani după ce presupusul actor i-a trimis fotografii ale permisului său de conducere pentru a-i demonstra autenticitatea.

Inițial, Elena a transferat 300 de euro de pe card și încă 1.000 de euro prin transfer bancar sub pretextul unui pachet cu bijuterii și bani în valoare de 50.000 de euro, care urma să-i fie trimis. Totuși, când a mers să ridice coletul, a descoperit că acesta nu exista.

Ulterior, “Brad Pitt” i-a cerut încă 3.000 de euro pentru a-i trimite pachetul acasă. Realizând că este vorba de o înșelătorie, Elena s-a dus la poliție, unde i s-a confirmat că a fost victima unei escrocherii. Ancheta indică că autorii ar putea fi în Filipine, dar sunt greu de identificat, iar banii nu pot fi recuperați. Elena își împărtășește experiența pentru a avertiza alte persoane să fie precaute în fața unor astfel de înșelătorii.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article