O polițistă din Ialoveni, agresată de un tânăr în stare de ebrietate

O polițistă din Ialoveni a fost agresată de un tânăr în stare de ebrietate. Cazul a avut loc în seara zilei de marți, 13 decembrie, în jurul orei...

O polițistă din Ialoveni a fost agresată de un tânăr în stare de ebrietate. Cazul a avut loc în seara zilei de marți, 13 decembrie, în jurul orei 17:45, în localitatea Cigârleni.

Mariana Didenco, ofițer de presă al IP Ialoveni, a comunicat că Poliția a fost sesizată de către o angajată a Inspectoratului de Poliție Ialoveni, în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu.

Polițista documenta solicitarea unei femei de 28 de ani, care avea conflict cu soțul la domiciliu, moment în care a fost ultragiată de către bărbatul în cauză. La fața locului s-a stabilit că agresorul, un tânăr de 29 de ani, fiind în stare de ebrietate, a manifestat un comportament agresiv față de polițista de 26 de ani care documenta cazul, numind-o cu cuvinte necenzurate, îmbrâncind-o și ulterior deteriorându-i uniforma de serviciu.

Cazul este înregistrat și documentat pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

În context, amintim că alți doi polițiști au fost ultragiați de un șofer. Cazul a avut loc luni, 12 decembrie. Un tânăr în vârstă de 24 de ani, la volanul unui Mercedes, a ultragiat doi polițiști din Capitală în timpul unui control al actelor. Acesta se deplasa neuniform și nu s-a conformat cerințelor legale ale polițiștilor, a accelerat și a lovit agenții de patrulare, după care și-a continuat deplasarea.

Vicepreședintele Parlamentului, Mihail Popșoi, a sugerat că ar putea fi examinată înăsprirea pedepselor pentru ultragierea polițiștilor.

In this article