O nouă donație pentru persoanele refugiate din Ucraina

O nouă donație pentru persoanele refugiate din Ucraina de la partenerii noștri de la Rotary Club Centru Chișinău a intrat astăzi în depozitul Patria-Lukoil, cu sustinerea Rotary Iași...

O nouă donație pentru persoanele refugiate din Ucraina de la partenerii noștri de la Rotary Club Centru Chișinău a intrat astăzi în depozitul Patria-Lukoil, cu sustinerea Rotary Iași Curtea Domnească.

Potrivit primarului general Ion Ceban, este vorba de un lot cu supe și terciuri instant, în valoare de 3250 euro.

“La această donație au contribuit și Asociația CRIS Iași prin Marie Hickel și studenții străini care iși fac studiile la Universitatea de Medicină si Farmacie “Grigore T. Popa” din Iași.

Depozitul de la Centrul de plasament Patria-Lukoil, gestionat de Primăria mun. Chișinău, distribuie zilnic 450-470 pachete alimentare și produse igienice tuturor refugiaților din Ucraina”, a punctat edilul.

Centrul de plasament “Patria-Lukoil” este și un centru multifuncțional, un hub cu servicii de suport pentru persoanele refugiate (alimentare, servicii medicale, asistență juridică, consultări pentru angajarea în câmpul muncii, transport peste hotare, consultații ale psihologului și activități cu copii etc.).

In this article