O nouă alertă cu bombă în Găgăuzia: Un necunoscut a anunțat că a plasat 20 de kg de trotil în școala profesională din Vulcănești

O nouă alertă cu bombă în Găgăuzia. De această dată, un necunoscut a anunțat că a minat școala profesională din orașul Vulcănești. Scrisoarea a venit pe adresa electronică...

O nouă alertă cu bombă în Găgăuzia. De această dată, un necunoscut a anunțat că a minat școala profesională din orașul Vulcănești.

Scrisoarea a venit pe adresa electronică a poliției în prima jumătate a zilei de 20 ianuarie. În scrisoare era indicat că în interiorul instituției de învățământ au fost plasate 20 de kg de trotil. Imediat, la fața locului s-au deplasat polițiștii și pompierii care au fost evacuați din instituție 14 pedagogi și angajați, dar și 105 studenți, care se aflau la cursuri.

Dea asemenea, la fața locului urmează să se deplaseze și geniștii din Chișinău pentru a verifica instituția.

Menționăm că în ultimele 72 d ore aceasta este a patra alertă cu bombă în Găgăuzia. Anterior, persoane necunoscute au anunțat că școala și cimitirul din satul Baurci, dar și școala profesională din orașul Ceadâr-Lunga ar fi minate.

In this article