O moldoveancă stabilită în Italia, salvată de la moarte după ce s-a aruncat într-un râu

O adolescentă moldoveancă în vârstă de 16 ani a fost salvată în mod dramatic de carabinieri și de alte forțe de intervenție după ce s-a aruncat în râul...

O adolescentă moldoveancă în vârstă de 16 ani a fost salvată în mod dramatic de carabinieri și de alte forțe de intervenție după ce s-a aruncat în râul Sangone, de pe podul Europa din localitatea italiană Nichelino, provincia Torino din Piemont.

Incidentul a avut loc în urma unui conflict în familie, motiv pentru care tânăra a decis să recurgă la acest gest disperat, transmite breakingnews.md cu referire rotalianul.com.

O femeie, care traversa podul cu mașina, a observat cum adolescenta, desculță fiind, s-a apropiat de marginea podului în timp ce privea în jos.

Îngrijorată, șoferița a întrebat-o dacă este bine, iar fata a răspuns doar „nu”, gesticulând cu degetul.

Imediat după aceea, s-a aruncat de pe pod, căzând de la o înălțime de aproximativ 7 metri în apele adânci ale râului, după săptămâni întregi de ploi abundente.

Martora a alertat de îndată autoritățile la numărul de urgență 112, iar la faa locului au sosit o patrulă a carabinierilor, cadre medicale și o echipă a pompierilor.

Forțele de intervenție au acționat în mod concentrat pentru a o recupera pe adolescentă din râu. La scurt timp, un elicopter a fost trimis să ajute la căutări, dar, din fericire, fata a fost salvată de curentul apei și adusă la mal în siguranță.

Din primele investigații ale forțelor de ordine reiese că gestul fetei este rezultatul unei discuții aprinse avute cu părinții legată de performanțele minorei la școală.

Ea a fost transportată la spital în cod verde pentru investigații suplimentare privind starea sa de sănătate. În prezent, este în afara oricărui pericol.

Mama adolescentei, localizată ulterior, a sosit la spital în lacrimi și și-a îmbrățișat fiica. Ea a confirmat că adolescenta fugise de acasă după un conflict în familie, ceea ce pare să fie motivul gestului său disperat.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article