O moldoveancă din Marea Britanie, care ar avea COVID-19, spune că autoritățile au refuzat să-i facă test și i-au spus să stea acasă

O moldoveancă, stabilită în Marea Britanie, ar fi fost infectată cu virusul de tip nou COVID-19. Într-un interviu pentru newsmaker.md, aceasta a povestit cum încearcă să lupte singură...

O moldoveancă, stabilită în Marea Britanie, ar fi fost infectată cu virusul de tip nou COVID-19. Într-un interviu pentru newsmaker.md, aceasta a povestit cum încearcă să lupte singură cu boala, deoarece medicii au refuzat să o consulte.

Tânăra spune că primele simptome au apărut în data de 11 martie. Treptat, starea de sănătate se agrava și ea s-a consultat cu un prieten, care este medic în Iran și tratează persoanele, ce suferă de COVID-19. Doctorul i-a confirmat că potrivit simptomelor este vorba de coronavirus.

Moldoveanca imediat a apelat la specialiștii din Marea Britanie, dar aceștia i-au spus că fac teste doar persoanelor în stare gravă. Doctorii i-au recomandat să stea în casă 14 zile și să aștepte. Tânără încearcă să lupte cu această maladie prin metode naturiste.

Moldoveanca a fost întrebată de către jurnaliștii newsmaker.md cum apreciază măsurile întreprinse de autoritățile de la Chișinău în lupta cu acest virus. „Mă bucur nespus de mult că autoritățile din Moldova au reacționat atât de promp și au introdus mai multe restricții, pentru a preveni răspândirea COVID-19”, a răspuns femeia.

Tânără a venit și cu un mesaj către moldoveni – „Stați acasă!”.

In this article