O mașină cu tineri s-a răsturnat, la Hîncești. O tânără a murit pe loc, iar alta a ajuns la spital

Accident fatal, provocat de un șofer băut s-a produs în raionul Hâncești. O tânără a decedat, iar alta a ajuns la spital. S-a întâmplat în data de 06...

Accident fatal, provocat de un șofer băut s-a produs în raionul Hâncești. O tânără a decedat, iar alta a ajuns la spital.

S-a întâmplat în data de 06 iulie 2020, în jurul orei ora 04:50. Ofițerul de presă de la IP Hâncești, Cristina Vicol a declarat că în Serviciul de Gardă a IP Hîncești a parvenit informația telefonică precum că în apropriere de localitatea Mingir din raionul Hîncești, s-a produs un accident rutier.

La fața locului s-a deplasat grupa operativă și de urmărire penală a IP Hîncești în plină componență, unde s-a stabilit că un bărbat, în vârstă de 31 ani, locuitor al raionului Hîncești, conducând un automobil de model ,,Dayhat Terius”, fiind în stare de ebrietate, a pierdut controlul ghidajului și a derapat, inversându-se în șanțul din adiacentul traseului.

În rezultatul inversării, pasagera, în vârstă de 26 ani, locuitoare a raionului Hîncești a decedat pe loc, iar o altă pasageră, în vârstă de 27 ani, locuitoare a raionului Hîncești a fost transportată cu diverse traumatisme la Spitalul raional Hîncești.

La moment, de către membrii grupei operative și de urmărire penală se întreprind acțiuni întru stabilirea tuturor circumstanțelor.

In this article