O mamă și-a aruncat copilul peste geam

Bebelușul aruncat miercuri pe geam la Iași de la etajul trei de către mama sa, pentru a-l salva de incendiul ce cuprinsese apartamentul, a murit la spital. Bebeluşul...

Bebelușul aruncat miercuri pe geam la Iași de la etajul trei de către mama sa, pentru a-l salva de incendiul ce cuprinsese apartamentul, a murit la spital.

Bebeluşul de patru luni cu care mama sa s-a aruncat de la etajul unui bloc din Iaşi după ce apartamentul în care locuiau a luat foc a murit în noaptea de miercuri spre joi la spital, transmite breakingnews.md cu referire la stirileprotv.ro.

Femeia este în continuare în stare gravă, internată la Chirurgie Plastică, cu arsuri de gradul al II-lea pe 12% din suprafața corpului, pe piept și mâna dreaptă.

„Pacienta a suferit o fractură complexă de bazin, fractură complexă sacrum (n.red. – os triunghiular care face parte din bazin), fracturi costale pe partea stângă, în dreptul vertebrelor C6-C7”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD Iași, pentru Ziarul de Iași.

Copilul fusese adus în stare critică, el fiind resuscitat. Mama sa a suferit mai multe fracturi şi un traumatism la coloană.

Bebeluşul era internat în stare critică la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” din Iaşi. Potrivit medicilor, el avea un traumatism cranio-cerebral sever, un traumatism la nivelul coloanei şi o contuzie toraco-abdominală.

Femeia a strigat cu ultimele puteri celor de la ambulanță să-i caute copilul aruncat. Copilul a necesitat resuscitarea după ce intrase în stop cardio-respirator.

Incendiul a izbucnit cu puţin timp înainte de ora 15:00 şi se pare că a surprins-o tânăra mama, deoarece aceasta nu a mai putut ieşi din apartament pe uşă. Înainte de a arunca bebeluşul în vârstă de patru luni pe geam, femeia a învelit copilul în mai multe pături şi hăinuţe, pentru a-i atenua impactul la cădere.

Scene îngrozitoare au avut loc, potrivit martorilor: la venirea ambulanţei, femeia, cu ultimele puteri, striga la medici că nu este singură, bebeluşul ei fiind în apropiere, acoperit cu pături, mai arată publicația ieșeană.

In this article