O mamă a fost condamnată la 7 ani de închisoare pentru că și-ar fi violat copiii de 5 și 9 ani

O femeie din Suceava, mamă a doi copii de 5 și 9 ani, a fost condamnată la 7 ani de închisoare, după ce și-ar fi agresat copiii. Timp...

O femeie din Suceava, mamă a doi copii de 5 și 9 ani, a fost condamnată la 7 ani de închisoare, după ce și-ar fi agresat copiii. Timp de 2 ani, femeia i-ar fi bătut și i-ar fi trimis la cerșit. Mai mult, spun anchetatorii, mama și-ar fi constrâns copiii să participe la acte sexuale, scrie Monitorul de Suceava.

Femeia are 32 de ani și doi copii: un băiat de 5 ani și o fetiță de 9 ani. Faptele, spun procurorii, ar fi avut loc în perioada 2018 – septembrie 2020.

Potrivit anchetatorilor, mama l-ar fi bătut de mai multe ori pe fiul său, pe care l-ar fi trimis, în mod constant, pe străzi, să cerșească. Cel mai șocant este faptul că, la o dată care nu a putut fi stabilită, mama și-ar fi constrâns fiul să întrețină cel puțin un raport sexual oral cu ea.

În ceea ce o privește pe copila de 9 ani, pe lângă faptul că era trimisă la cerșit, minora era obligată constant să-și privească mama în timp ce aceasta întreținea relații sexuale cu diferiți bărbați.

“Minora a fost expusă în mod repetat unor gesturi/acte cu tentă și de natură sexuală, posibil și abuzuri sexuale sub forma agresiunii sexuale, prin aceste tratamente și comportamente abuzive de natură fizică și sexuală, având în vedere contextual familial de comitere, creând o stare de pericol ce a pus în primejdie gravă dezvoltarea normală a copilului din punct de vedere fizic, intelectual și moral”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

Femeia este în arest de pe 8 iunie 2023, când procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți au adunat suficient probatoriu pentru a solicita arestarea preventivă a inculpatei. Zilele trecute, Judecătoria Rădăuți a dat și verdictul în acest dosar: 7 ani de închisoare cu executare pentru viol și exploatare prin cerșetorie. Sentința nu este, însă, definitivă și poate fi atacată cu apel.

Încă din vară, cei doi frați de 5 și 9 ani se află în grija unei familii de asistenți maternali profesioniști și beneficiază de consiliere psihologică.

In this article