O femeie din SUA a câștigat sute de mii de dolari la loterie

O femeie de 70 de ani a câștigat de două ori, la un interval de câteva zile, la loteria statului Delaware. Femeia este mai bogată cu 400.000 de...

O femeie de 70 de ani a câștigat de două ori, la un interval de câteva zile, la loteria statului Delaware. Femeia este mai bogată cu 400.000 de dolari, povestea ei devenind virală, scrie Digi24.ro.

La mijlocul lunii octombrie, femeia s-a dus la o benzinărie și a cumpărat două bilete loto. Unul i-a adus un câștig de 100.000 de dolari, potrivit unui comunicat de presă al oficialilor loteriei de stat.

Femeia din Newark a așteptat aproximativ o săptămână, până pe 20 octombrie, pentru a-și revendica premiul la sediul loteriei. În drum spre casă a sărbătorit câștigul și a mai cumpărat trei bilete de la un magazin de cartier. Unul dintre ele i-a adus încă un câștig de 300.000 de dolari.

Femeia, care a cerut să nu îi fie făcut public numele, a mers la loterie cu o prietenă.

„Eram neîncrezătare. A fost o nebunie absolută”, a spus femeia, după ce a câștigat.

Norocoasa spune că de șapte ani joacă la loteria din Delaware și că acestea sunt cele mai mari premii. Ea a povestit că mare parte din bani îi va pune în fondul de pensii.

In this article