O femeie din Rușia și-a vândut bebelușul pentru 3.600 de dolari! Motivul i-a șocat pe polițiști

O femeie din Rusia în vârstă de 33 de ani și-a vândut nou-născutul pentru a plăti o rinoplastie în valoare de 3.600 de dolari.  Femeia, al cărei nume...

O femeie din Rusia în vârstă de 33 de ani și-a vândut nou-născutul pentru a plăti o rinoplastie în valoare de 3.600 de dolari. 

Femeia, al cărei nume nu a fost dezvăluit de presa rusă, a fost reținută de polițiști la sfârșitul lunii mai, fiind suspectată de trafic de persoane. Ea a născut un băiețel, pe 25 aprilie 2022, la un spital din orașul Kaspiysk, din sudul țării, după care l-a vândut cinci zile mai târziu unui cuplu local care doreau să devină părinți, potrivit nypost.com,

Potrivit unei declarații a oficialilor ruși, obținută de Newsflash, mama considerată fără inimă s-a întâlnit „cu un rezident local și a acceptat să-l predea pe fiul ei nou-născut, aflat în stare clară de neputință, pentru o recompensă de 200.000 de ruble (3.200 USD)”.

În ziua în care l-a predat pe băiat, ea ar fi semnat în fața noilor părinți o „renuntare la drepturile copilului”. În schimb, atunci, ea a primit o mică plată în avans de 360 ​​USD. Aproximativ patru săptămâni mai târziu, pe 26 mai, se crede că femeia a primit și restul banilor, dar poliția a fost anunțată la scurt timp după aceea.

Nu este clar cine a contactat polițiștii, dar cert este că femeia a fost luată rapid în custodie, împreună cu perechea care l-a adoptat ilegal pe băiatul nou-născut. Noii părinți ar fi spus anchetatorilor că femeia le-a dat bebelușul și certificatul de naștere, dar au negat că a plătit direct pentru copil.

Ei au spus că mama a cerut ulterior 3.200 USD pentru costul unei operații la nas, pentru „o respirație mai bună”, și că s-au bucurat să accepte tranzacția.

„În prezent, se desfășoară o serie de investigații, menite să stabilească toate împrejurările infracțiunii comise și să consolideze dovezile vinovăției suspectei din acest caz. Este suspectată de săvârșirea unei infracțiuni în temeiul paragrafului „h” din partea 2 a art. 127.1 din Codul Penal al Federației Ruse (cumpărare și vânzare săvârșite în legătură cu o persoană aflată în stare de neputință, cunoscută de vinovat)”, se arată într-un comunicatul oficial al autorităților rusești.

Între timp, oficialii nu au dezvăluit cine are în prezent grijă de băiețel, care are acum vârsta de două luni.

In this article