O femeie de la Ungheni, ucisă cu lovituri de cuțit în propria casă

Caz cutremurător în raionul Ungheni! O femeie de 47 de ani a murit după ce un tânăr ar fi înjunghiat-o de mai multe ori cu un cuțit de...

Caz cutremurător în raionul Ungheni! O femeie de 47 de ani a murit după ce un tânăr ar fi înjunghiat-o de mai multe ori cu un cuțit de bucătărie. Nenorocirea s-a produs în noaptea de luni spre marți, 8 august, în localitatea Rădenii Vechi, din raionul Ungheni. 

Potrivit versiunii preliminare a oamenilor legii, individul în vârstă de 28 de ani ar fi ucis-o pe femeie, în propria casă, în urma unui conflict, fără a preciza însă care a fost mobilul crimei. Canalul de Telegram Ungureanu 112 scrie că anterior, același tânăr ar fi snopit-o în bătăi pe femeie și a încercat chiar să o violeze. Victima l-ar fi dat pe mâna oamenilor legii, care l-au eliberat în scurt timp.

Imediat ce s-a văzut la libertate, individul a mers din nou la femeia care a scris pe numele lui plângere și a ucis-o cu sânge rece. Suspectul a fost reținut. Anterior, acesta a mai fost judecat inclusiv pentru omor.

In this article