O fată de 17 ani care a învins cancerul de două ori a fost ucisă într-un accident de circulație

O adolescentă care a învins cancerul de două ori a murit într-un accident rutier care a avut loc în Kansas City, SUA, în care și-au mai pierdut viața...

O adolescentă care a învins cancerul de două ori a murit într-un accident rutier care a avut loc în Kansas City, SUA, în care și-au mai pierdut viața două dintre prietenele ei.

Aria Mia Gonzalez, de 17 ani, a fost una dintre cele trei tinere care au murit într-un accident teribil înregistrat pe data de 1 octombrie, potrivit autorităților citate de The Independent.

Celelalte două victime sunt Ashanti Hill și Aniyah Lewis, ambele de 19 ani. Accidentul a avut loc dimineața de vreme, în jurul orei 1:00. Hill, care era la volan, a pierdut controlul asupra vehiculului și a intrat cu viteză într-un copac.

Gonzalez era pe scaunul din dreapta față, în timp ce Lewis era pe bancheta din spate. Ariella Camaraza, verișoara Ariei Mia Gonzales, a confirmat că aceasta învins de două ori cancerul și lupta pentru a-și crește copilul mic.

„Ea a fost eroina noastră, care a depășit atât de multe obstacole. La vârsta de 13 ani, Mia a fost diagnosticată cu sarcom Ewing. A intrat în remisie și apoi, patru ani mai târziu, a fost diagnosticată din nou cu cancer”, a spus Ariella.

„La acea vreme, Mia era însărcinată în 30 de săptămâni. Și-a născut fiica și a trebuit să treacă prin provocările de a fi o mamă tânără și de a se lupta din nou cu cancerul”, a mai spus verișoara tinerei moarte.

Verișoara ei a inițiat și o campanie de strângere de fonduri încă din perioada în care adolescenta se lupta cu cancerul. Acum fondurile vor fi redirecționate pentru înmormântare și pentru susținerea fetiței rămase fără mamă.

In this article