O delegație din Sankt Petersburg formată din specialiști din diferite domenii vor veni la Chișinău

La inițiativa primarului general al capitalei, Ion Ceban, Primăria Chișinău urmează să semneze un acord de dezvoltare cu guvernatorul, Sankt Petersburg, Alexandr Beglov. Despre aceasta a anunțat Ceban...

La inițiativa primarului general al capitalei, Ion Ceban, Primăria Chișinău urmează să semneze un acord de dezvoltare cu guvernatorul, Sankt Petersburg, Alexandr Beglov.

Despre aceasta a anunțat Ceban pe pagina sa de Facebook, în urma unei discuții cu Alexandr Beglov. „Am propus semnarea unui Acord de dezvoltare pe mai multe domenii de activitate. Astfel, în luna februarie o delegație formata din specialiști din diferite domenii vor veni la Chișinău pentru a acorda suportul și expertiza necesară la elaborarea planului general urbanistic și alte documente cu caracter strategic pentru Chișinău. Sunt bucuros că avem o deschidere de colaborare din partea conducerii Sanct-Peterbugului și împreună vom realiza mai multe proiecte pentru dezvoltarea Chișinăului”, se arată într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Amintim că tot astăzi, primarul general al capitalei, Ion Ceban, s-a întâlnit astăzi cu mai multe persoane din cadrul Comitetul de Construcții și Arhitectură din Sankt Petersburg. Ceban le-a spus că își propune ca într-o perioada de 2 ani și jumătate să elaboreze documentațiile urbanistice, pentru dezvoltarea municipiului Chișinău.

In this article


Join the Conversation