O delegaţie a Consiliului Județean Neamț în vizită la Primăria Chișinău. Ion Ceban: M-am bucurat să aud că despre realizările de modernizare a Chișinăului se vorbește și peste Prut

O delegaţie a Consiliului Județean Neamț, în frunte cu Președintele, Ionel Arsene, a vizitat Primăria municipiului Chișinău. Primarul general de Chişinău, Ion Ceban a scris pe pagina sa...

O delegaţie a Consiliului Județean Neamț, în frunte cu Președintele, Ionel Arsene, a vizitat Primăria municipiului Chișinău.

Primarul general de Chişinău, Ion Ceban a scris pe pagina sa de facebook că s-a bucurat să audă că despre realizările de modernizare a Chișinăului se vorbește și peste Prut.

,,Ne propunem în scurt timp să semnăm un Acord de colaborare de lungă durată între Primăria Chișinău și Consiliul Județean Neamț pe mai multe domenii. Ne propunem să organizăm şi Zilele Chișinăului în Piatra Neamț cu implicarea artiștilor și meșterilor populari.

În cadrul discuției de astăzi, am abordat un subiect important pentru dezvoltarea culturală a municipiului Chișinău, dar și valorificarea personalității marelui compozitor, Eugen Doga, inclusiv prin crearea Centrului Cultural municipal care să poarte numele maestrului. Colegii din România și-au manifestat deschiderea și suportul în implementarea proiectului respective”, a spus edilul capitalei.

La final Ion Ceban a lansat o invitație tuturor reprezentanților Consiliului Județean Neamț, de a participa la primul Forum Investițional Municipal, care va fi organizat la Chișinău în toamna anului curent.

Menţionăm că pe durata aflării la Chișinău, în perioada 06-08 februarie curent, delegația din Neamț împreună cu colegii din Primăria Chișinău vor avea mai multe ședințe, întrevederi și vor efectua vizite la diverse obiective din oraș.

In this article