Ceban, cu ocazia zilei de naștere a sculptorului Veaceslav Jiglițchi: În ultima perioadă avem o colaborare frumoasă, iar sculpturile lui le puteți vedea în Capitala țării

Primăria municipiului Chișinău adresează sincere felicitări sculptorului Veaceslav Jiglițchi, Cetățean de Onoare al municipiului Chișinău, cu ocazia zilei de naștere. Edilul Ion Ceban spune că îi dorește sculptorului...

Primăria municipiului Chișinău adresează sincere felicitări sculptorului Veaceslav Jiglițchi, Cetățean de Onoare al municipiului Chișinău, cu ocazia zilei de naștere.

Edilul Ion Ceban spune că îi dorește sculptorului emerit sănătate, mulți ani și inspirație, iar lucrările sale de artă să devină atracții pentru turiști, dar și obiecte de contemplație pentru localnici.

„În ultima perioadă avem o colaborare frumoasă, iar sculpturile lui le puteți vedea în Capitala țării”, a declarat Ceban.

Veaceslav Jiglițchi este autorul cunoscutelor sculpturi urbane „Echipajul” din Aeroportul Internațional Chișinău, „Copii pe bancă”, „Doi îndrăgostiți” de pe strada Pietonală Eugen Doga, „Papa Ioan Paul al II-a, a bustului Regelui Ferdinand I, Veronica Micle din Scuarul Eminescu, Guguță din sectorul Rîșcani, dar și altele.

In this article