O bombă rusească a explodat la centrala nucleară Zaporojie

O bombă rusească a explodat lângă unitatea 4 a centralei Nucleare Zaporojie, anunță Energoatom. Forțele de ocupație au amenințat angajații ucraineni de acolo să nu spună nimic inspectatorilor...

O bombă rusească a explodat lângă unitatea 4 a centralei Nucleare Zaporojie, anunță Energoatom. Forțele de ocupație au amenințat angajații ucraineni de acolo să nu spună nimic inspectatorilor internaționali. 0 seconds of 2 minutes, 8 secondsVolume 32%.

Potrivit Energoatom, este vorba despre o mină rusească ce s-ar fi aflat undeva lângă generatorul unității 4, adică acele utilaje care produc curentul în centrala nucleară.

Operatorul de stat afirmă că trupele ruse le-au transmis angajaților că „propria lor mină a explodat”, potrivit Sky News. Din fericire, nu sunt răniți și nici pagube materiale.

În camera generatorului de la unitatea 4 au fost filmate, anul trecut, mai multe camioane rusești pline cu arme și muniție.

Situl din sud-estul Ucrainei este în prezent operat de personalul ucrainean, dar se află încă sub control militar rus de aproximativ un an.

 Sursa: digi24.ro

In this article