O badantă a câștigat 500.000 de euro cu un loz răzuibil de 5 euro

O ucraineancă în vârstă de 50 de ani, care lucrează ca îngrijitoare de bătrâni în Avellino, un oraș din sudul Italiei, a câștigat, miercuri seara, 500.000 de euro...

O ucraineancă în vârstă de 50 de ani, care lucrează ca îngrijitoare de bătrâni în Avellino, un oraș din sudul Italiei, a câștigat, miercuri seara, 500.000 de euro la loteria italiană.

Femeia a dat lovitura cu un loz în schimbul căruia a plătit doar 5 euro, pe care l-a cumpărat dintr-o tutungerie, informează Corriere della Sera, transmite breakingnews.md cu referire la stirileprotv.ro.

Îngrijitoarea din Ucraina a cumpărat lozul respectiv miercuri seara, cu puțin timp înainte ca tutungeria să fie închisă.

Ba mai mult, femeia a achiziționat ultimul loz de 5 euro care era disponibil. Ea l-a răzuit pe loc și a avut un veritabil șoc când și-a dat seama că a câștigat jumătate de milion de euro.

„Ne pregăteam să închidem și a venit această doamnă. A cumpărat lozul, l-a răzuit și… Cu acel ultim bilet a câștigat 500.000 de euro. Ne-a rugat să îl verificăm, să aibă confirmarea că a câștigat această sumă. Oficial, lozul era câștigător! Femeii nu îi venea să creadă și, după ce i-am confirmat de mai multe ori că a câștigat, ne-a pupat și ne-a îmbrățișat! A fost foarte fericită!”, a declarat, pentru ITV Online, Emiliano Noviello, proprietarul tutungeriei.

În trecut, cu un bilet de doar 2 euro, în aceeași tutungerie a fost câștigată suma de 240.000 de euro.

In this article