O aeronavă Air Moldova a aterizat de urgență pe aeroportul din Istanbul

Aeronava companiei aeriene Air Moldova care opera zborul de retur din Tbilisi spre Chișinău, a aterizat de urgență pe aeroportul din Istanbul. Potrivit companiei, în timpul zborului, echipajul...

Aeronava companiei aeriene Air Moldova care opera zborul de retur din Tbilisi spre Chișinău, a aterizat de urgență pe aeroportul din Istanbul.

Potrivit companiei, în timpul zborului, echipajul a depistat că unul dintre pasageri nu prezintă semne de viață.

Însoțitorii de bord au acționat prompt în conformitate cu regulamentul de acordare al primului ajutor, dar încercările de a resuscita pasagerul păreau a fi fără rezultat. În timpul resuscitării echipajul de cabină a aplicat toate metodele disponibile pentru resuscitare, au fost folosite atât masca cu oxigen cât și exercițiile de resuscitare cardio-respiratorii.

Comandantul aeronavei și Echipajul și-au asumat responsabilitatea pentru a efectua aterizarea de urgență pe cel mai apropiat aeroport. Datorită departamentului OCC- Dirijarea Operațiunilor, a fost posibilă aterizarea de urgență la Istanbul.

La sosire, pasagerul a fost asistat de medici care au constat îmbunătățirea stării de sănătate a pasagerului și i-au oferit îngrijirea medicală corespunzătoare. Echipa medicală a confirmat importanța și rezultatul eficace al acțiunilor echipajului.

Compania menționează că pasagerii au fost transportați în scurt timp la Chișinău în siguranță. Pasagerul vizat se simte bine și este în afara pericolului.

In this article