Alcool – la un pas să ajungă în celulele deținuților de la Lipcani. Cum s-a „strecurat” în edificii

Angajații Penitenciarului nr.2-Lipcani au curmat ieri, 7 noiembrie 2022, o tentativă de introducere a băuturilor alcoolice în penitenciar. Mai exact, persoane necunoscute, au efectuat o aruncătură peste edificiile...

Angajații Penitenciarului nr.2-Lipcani au curmat ieri, 7 noiembrie 2022, o tentativă de introducere a băuturilor alcoolice în penitenciar.
Mai exact, persoane necunoscute, au efectuat o aruncătură peste edificiile de pază ale instituției, încercând să transmită mai multe sticle cu băutură alcoolică, interzisă pentru acces şi utilizare în penitenciar. Cazul a fost documentat pe faptul transmiterii substanțelor interzise în penitenciar și transmis organelor de poliție.
Administrația Națională a Penitenciarelor mulțumește, pe această cale, tuturor angajaților care-și fac munca conștiincios și corect pentru diminuarea fenomenului infracţional şi asigurarea securităţii şi liniștii în instituţiile de detenţie din ţară.
Recomandăm cetățenilor să respecte legea, pentru a nu admite introducerea în instituțiile penitenciare a obiectelor/substanțelor interzise.
In this article