Orheienii continuă să discute și să se minuneze de parcul modern construit din temelii de echipa lui Ilan Șor la Orhei. În ultima săptămână, aceasta a fost cea mai discutată noutate în municipiu – în familii, în locurile publice și la muncă.

Oamenii încă nu pot să creadă că cel mai frumos și modern parc din țară se află chiar acasă la ei, la Orhei. Iar faptul că le oferă gratuit variate posibilități de recreere și practicare a sportului îi bucură nespus.

“Este foarte frumos. E bine că au construit așa ceva pentru copii, pentru adulți. Acum, foarte rar se fac așa lucruri frumoase. Sunt încântată. Îmi place mult”, a spus o tânără.

“Suntem bucuroși că au făcut ceva nou în acest oraș. Mulțumim celor care au făcut asta. Mulțumim echipei lui Ilan Șor”, s-a pronunțat un locuitor al Orheiului.

Aleile sale proaspăt pavate, terenurile de sport moderne și terenurile de joacă pline de culoare au transformat parcul rapid într-o destinație preferată pentru multe familii.

“Totul este nou, este frumos. Digul, terenul de sport, terenurile de joacă, totul este frumos”, și-a împărtășit părerea un bărbat.

“Îmi plac transformările. Anterior era totul distrus. Acum este fantastic. Copiilor le place”, a adăugat un bărbat cu copil.

În opinia orheienilor, noua grădină publică este mai mult decât o zonă pentru petrecerea timpului liber, este un simbol al progresului și al investițiilor în calitatea vieții lor. Și nu în ultimul rând, reprezintă angajamentului autorităților locale față de bunăstarea și confortul tuturor locuitorilor.

“Schimbările care s-au produs au fost în direcția cea bună. Am fost prin multe orașe din Moldova. Am dori, evident, ca toată Moldova să arate așa.”, a remarcat un bărbat.

Parcul a fost inaugurat cu fast pe 14 februarie, într-o atmosferă plină de entuziasm și bucurie, în cadrul unui concert grandios, care a adunat împreună artiști renumiți din țară și din străinătate. Acest eveniment memorabil a marcat începutul unei noi etape din viața Orheiului, oferind locuitorilor ocazia de a adopta un mod de viață activ și de a petrece timpul într-un mediu plăcut.

Parcul fascinează prin construcțiile sale arhitecturale rafinate și iluminate, care emană eleganță și rafinament în fiecare detaliu. Terenurile de joacă și de sport moderne au fost concepute pentru a satisface nevoile de recreere ale tuturor orheienilor, indiferent de vârstă, încurajând activitatea fizică și interacțiunea socială. Felinarele strălucitoare luminează întregul parc, transformându-l într-un loc de poveste.