Ninsoarea perturbă circulația troleibuzelor în Capitală: Întârzieri și redirecționări

Orarul și itinerarul unor troleibuze au fost afectate de ninsoarea puternică. Zăpada a început să se depună semnificativ pe străzile Capitalei încă de la primele ore ale dimineții....

Orarul și itinerarul unor troleibuze au fost afectate de ninsoarea puternică. Zăpada a început să se depună semnificativ pe străzile Capitalei încă de la primele ore ale dimineții. Totodată, din cauza ploii de ieri și a răcirii bruște a vremii, pe unele rețele s-a depus chiciură, iar pentru înlăturarea ei, pe parcursul nopții, periodic, pe linii au ieșit mai multe troleibuze pentru a înlătura depunerile de gheață.

„Astfel, se atestă întârzieri de la orarul stabilit, staționări sau redirecționări ale rutelor. Menționăm că, pe parcursul nopții mai multe troleibuze au circulat pe străzile capitalei pentru evitarea depunerii chiciurii pe rețeaua pe contact. Serviciile de intervenție se află la fața locului pe mai multe tronsoane”, se arată într-un comunicat al RTEC.

Angajații de pe linii sunt la dispoziția pasagerilor pentru a oferi informații despre redirecționări sau staționări inopinate. De asemenea, pentru informații suplimentare despre circulația rutelor puteți apela Linia fierbinte RTEC – 022 204 205.

In this article