Nicu Popescu a avut o întrevedere cu Joël Lion, ambasadorul Israelului în Moldova

Viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu, a avut astăzi, 30 martie, o întrevedere la MAEIE cu Joël Lion, ambasadorul non-rezident al Statului Israel în Republica...

Viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu, a avut astăzi, 30 martie, o întrevedere la MAEIE cu Joël Lion, ambasadorul non-rezident al Statului Israel în Republica Moldova.

În cadrul discuției, un mare accent s-a pus pe consolidarea dialogului politic dintre cele două țări, dar și pe promovarea mecanismelor de luptă împotriva corupției.

„Am convenit să consolidăm dialogul politic, să extindem comerțul și cooperarea în domeniul turismului și să coordonăm eforturile în lupta împotriva corupției.

Am discutat, de asemenea, despre aniversarea a 120 de ani de la Pogromul de la Chișinău și am reiterat angajamentul Guvernului de a onora memoria victimelor și de a promova și proteja moștenirea evreiască din țara noastră”, a spus ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene.

In this article