Nicolae Ciubuc a povestit cum Șor abordează deputații PDM pentru a-i atrage în formațiunea sa

Reprezentanții PP “ȘOR” continuă să vâneze deputații PDM, pentru a-i atrage în formațiunea sa. Democratul Nicolae Ciubuc susține că, zilele trecută, a fost invitat la o discuție de...

Reprezentanții PP “ȘOR” continuă să vâneze deputații PDM, pentru a-i atrage în formațiunea sa. Democratul Nicolae Ciubuc susține că, zilele trecută, a fost invitat la o discuție de vicepreședintele Partidului “ȘOR”, Marina Tauber. Parlamentarul mai spune că și alți colegi din fracțiunea PDM sunt abordați de către reprezentanții lui Șor.

„La ziua de astăzi Partidul Șor încearcă să abordeze mai mulți deputați. Înainte de a intra în această emisiune, cineva dintre colegii mei deputați – nu voi da nume – a fost abordat de colega domnului Ulanov legat de o întâlnire, discuții. Eu am fost zilele trecute abordat de doamna Tauber pentru a ne întâlni și a discuta pe diferite tematici”, a declarat Nicolae Ciubuc la Jurnal TV.

Preciză că recent, mai mulți deputați PDM au părăsit formațiunea și au aderat la grupul parlamentar PRO Moldova, condus de Andrian Candu. Totodată, doi foști democrați, Violeta Ivanov și Vladimir Vitiuc, s-au alăturat echipei „ȘOR”. Președintele PDM, Pavel Filip, a spus că are loc procesul de împărțire a foștilor deputați democrați de către Șor și Candu.

In this article